Det kommer bli ett långt dygn.

Hej hej!
Ja det är ju gulligt att ni varnar oss för maneter, men vi vet redan om den risken. Det fick vi veta typ direkt vi kom till Thailand och köpte med en gång vinäger att ha med oss till stranden (vinäger dödar bränntrådarna eller nått sånt. Ska iallafall hjälpa litegrann). Vi hade även tänkt ta med den hit men det glömde vi men det har ju inte blivit nå sim i havet här. När vi är tillbaka i thailand får vi väl be Antons syster möta oss i stan och ge oss den flaska vi lämnade i huset, för där blir det nog att ligga på stranden. Jag hade också funderat på nått annat ställe en hua hin, men vi hittade inget ställe som var nog nära för att ta en buss och bara stanna 5 nätter för ett billigt pris. Men kommer ni på något bra ställe får ni ju gärna meddela det så fort ni kan, om ett dygn är vi tillbaka i bangkok och om vi inte har nått billigare och närmare så blir det nog Hua Hin. Vi gillade den staden mycket :)
Och om smsen. Jag har stängt av och plockat isär min mobil och satti ihop den igen nu så vi får se om det slutar skickas. Är glad att det inte kostat för dig.
Btw, så har vår flygtid blivit ändrad. Istället för 17.35 så ska den lyfta 21.20. Vi kommer alltså fram vid halv elva tiden på kvällen och då känns det rätt onödigt att försöka hitta ett hotell att sova på i 5 timmar. Så det blir nog såhär vårt dygn kommer se ut:
6 timmar vänta här i lobbyn, ta taxi 40 min, 2,5 timma på flygplatsen i Da Nang, 1 timmas flygning, 10 timmars väntan på Hanois flygplats, 2 timmas flygning - Sen är vi tillbaka i Thailand.
Vilket roligt dygn av väntan...
Puss & Kram!


/ Moa-Stina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0