Apstranden.

Idag har vi varit på en strand som kallas Apstranden. Den ligger en bit bort från staden, nära bergen. Mycket finare än de andra stränderna men servicen och maten var inte alls lika bra som på strand 77. Fruktsheakerna smakade dessutom förskräckligt... de måste ha gjort nått fel och stoppat salt istället för socker i dem!
Men iallafall stötte vi på en fotograf som hade en liten 1 månaders valp med sig till stranden. Hon var så gullig den lilla rackaren och när man höll i henne gnydde hon lite och var lite rädd, men ändå väldigt glad för hon slickade mig i ansiktet :]. Jag passade även på idag att ta en manikyr för 100 bath, ville även ta massage men det hanns inte med, så det får bli imorgon!
Imorgon blir det att fara en timma tidigare till stranden för solen gick i moln ganska fort. Så imorgon går bilen från Karin & Hasses hus klockan 9. Blir att stiga upp vid halv åtta då ;).
Nu ska jag bara försöka ladda upp lite bilder sen ska vi och laga nån mat. Stekt potatis med kyckling tror jag det blir :P.
Puss & Kram!













fan...nu gick det inte att lägga ut fler bilder... internetet kan ta sig i röven ;)

/ Moa-Stina

Kommentarer
Postat av: skogsmamman

Men ni ser ju ut att må bara fint!!! Känns bra i mammahjärtat!

Här har vi det lugnt och fint. I morgon ska maria ha kalas men pga olika orsaker har hälften tackat nej så det blir nog ca 7 glada brudar i badtunnan!



kramkram

2010-11-04 @ 22:49:54
Postat av: Kajsa

Vad fina ni är. ^^ Supersötisar. :D

Hihi, du är rolig du stina. Väntar med spänning på nå apbilder. För jag antar att ni fick nå sånna när ni var på apstranden. ;P

2010-11-05 @ 11:27:04
Postat av: mamopap

Gu´vilken gullig pussbild ! Vi ser att ni börjar få en fin tan. Jobba vidare med den ! I går ( fredag ) hade vi ungdomar i huset, Kajsa o Peter, det var annars ett tag sedan vi såg ngt ungt och fint i huset ! Saknar er ! Puss !

2010-11-06 @ 19:12:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0