Internet har varit ur funktion.

Hej hej! Nu var det längesen, eller typ snarare 3 dagar. Internet har inte fngerat de senaste dagarna men jag hoppas ni inte hann bli allt för oroliga! Gillar att se att det är många som kommenterar! Mycket roligare att skriva när man får respons :)!
Är fortvarande mycket bra här i thailand men vädret är lite ostadigt. På mrogonen ser det ut att inte bli någon sol, sen på eftermiddagen kikar den fram och då tycker jag det är för sent att lägga sig och sola eller dra till stranden. Det är ju vintertid nu så det är mycke blåst vilket gör att det säkert inte är så kul vid stranden ändå.
Iallafall, de senaste dagarna har vi inte gjort jättemycket. Måndags låg vi bara och sov hela dagen! Det blev en riktigt vilodag. I går, Tisdag, for vi till tisdagsmarknaden igen, köpte lite smycken, sa hej till de söta djuren, tog en tuktuk till Market Village (det stora köpcentret i stan), shoppade lite till, åt på Sizzler där de har en baotastor salladsbuffé med det mesta du kan tänka dig ( love it! ), och tillsist handlade vi på Tesco och for hem.
Idag har vi legat i sägen tills nu då vi orkade oss upp och kolla ifall internetet fungerade.
Ikväll blir det nog bara att vara hemma och laga en god middag. Vi behöver spara pengar till vietnam pch bangkok nu så vi får inte äta såmycket mer ute och inte ta så mycket många fler taxiresor.
Hoppas ni har det bra hemma! Vi har just kommit på att vi får fira första advent med att tända ett ljus i bangkok! Lite speciell första advent. Jag har även börjat fundera på om det blir Luciafest på station den 10 dec? Och börjat fundera om Anna har tänkt ha vår "välkommenhem-fest" i på den fredagen eller dagen efter, lördagen. ;) Hoppas du har börjat planera! ;D

Nu, lite random bilder bara :)

Skämt! Bilder får bli senare!

/ Moa-Stina

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Roligt att du redan börjat planera för lucia-fest ;)

2010-11-03 @ 12:52:44
URL: http://abrokenheartedprincess.wordpress.com
Postat av: Mom

Vi förstår att det inte är så kul med ostadigt väder men ni har ju tid för solbränna ännu och man blir ju brun även fast det är molnigt. Nog för att det är billigt,men jag har nog funderat på hur era pengar skall räcka när ni festar på restaurang flera ggr/v. Håkan har en lång farsdagsönskelista som vanligt och saknar barn i huset inför denna stora dag(?). Själv laddar jag för att börja måla och tapetsera i sovrummet och saknar dina kloka synpunkter. Får väl se vad det blir i slutänden av det hela. Kram på er!

2010-11-04 @ 00:16:09
Postat av: Mom

Skrev just en kommentar men det verkar inte ha kommit fram. Något blev visst fel. Gör ett nytt försök i morgon.

2010-11-04 @ 00:24:41
Postat av: Lollo

Sv: Tack älskling. På något sätt kommer allting att sluta vara kaos igen. Tack för att du orkar bry dig.

Hoppas att ni har det bäst därborta. Jag tänker på er och saknar dig.

Jag älskar dig bäbis, hoppas att ni har världens bästa underbaraste resa!

2010-11-04 @ 05:01:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0