Shoppingcenter-jakt!

Hej hej!
Idag försökte vi än en gång ta oss til det stora köpcentret vi kollat upp. Vi sparade till och med en bild på byggnaden på mobilen och visade för både personalen i receptionen och hotellets taxichaufför. Alla sa att de fattade, men sen tog taxin oss ändå till fel shoppingcenter. Han tog oss till Tha Big C. Vilket ändå var rätt bra, för vi kunde då passa på att ta ut pengar, köp massor av luncher, dvs Instant Noodel Cups, och även lite snacks till kvällen. Men det fanns inte mycket att shoppa! Vilket det skulle finnas på det andra shoppingcentret som vi verkligen vill ta oss till! Det ska tusan avra ett 5 våningars byggnad! Hur kan man missa det? hur kan någon som bor här, dessutom en taxichaufför, inte veta vars det ligger när han tom får se en bild!?
Iallafall, efter 2 timmar där han släppte av oss så visade vi bilden igen och somade in på namnet och bad han köra oss dit, och han sa okej. Verkade som om han fattade direkt, men neeeeeej. Han tog oss till något som liknade en möbelaffär, hette Metro (inte alls likt det andra namnet), och byggnaden var helt plåtig på utsidan (inte alls likt bilden), och den hade inte ens våningar...
Imorgon är det söndag, så då kanske det bara blir en dag här på hotellet, sen på måndag ska vi ringa Bravofly igen eftersom de inte gick att nå i fredags och de har inte öppet helger. Men kanske tisdag eller nån gång nästa vecka ska vi försöka igen och nu ska vi tusan skriva ner adressen, fakta, en karta och nån mer bild på detdär himla stället! ;)
Nu ska vi snart äta och sen gå till rummet och se nån film och äta snacks, för de har ingen efterrätt på hotellrestaurangen :( .
Puss & Kram!

Detta är iallafall byggnaden vi försöker ta oss till..

..detta är en av de han skjutsade oss till.

Likt?

/ Moa-Stina

Kommentarer
Postat av: skogsmamman

Men tänk så MÅNGA

2010-11-13 @ 18:55:12
Postat av: skogsmamman

men tänk så MÅNGA olika shoppingcenter ni får se i stället ;-).



Å Anton hör av dig!!!!

2010-11-13 @ 18:55:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0