Vår rutt.

Hej!
Tänkte inviga denna blogg nu eftersom alla bokningar äntligen är klara.
Jag tänkte börja med ett inlägg om vår rutt :-)
Jag har ritat mycket fint på denna karta som ni ser. De röda ringarna är våra destinationer och de vinröda strecken är flyg och de små grå strecken ni ser är taxi/buss.



Det första vi kommer göra på denna resa, är något som inte syns på kartan. Vi kommer nämligen ta ett flyg från Skellefteå till Stockholm den 12 oktober.
Men nu till kartan.
Den 13 oktober tar vi ett flyg till Bangkok. Där ifrån kommer vi ta en taxi till vår destination 1 som är ett hus som ligger cirka 24 km från kusten och rakt västerut från Hua Hin på ett område som heter Baan Sabay Style 1.
Nästa "flytt" blir till Vietnam den 10 november och sker med en taxi till Bangkok, sen ett flyg till Hanoi och sedan ett flyg direkt där ifrån till Da Nang och till sist buss till Hoi An som är vår destination 2. Där kommer vi bo på hotell vid stranden i två veckor.
Destination 3 är Vietnams huvudstad Hanoi. Dit kommer vi genom flyg från Da Nang den 24 november. I hanoi kommer vi bo på ett hotell mitt i stan bland de gamla kvarteren och där stannar vi en vecka.
Den 30 november tar vi ett flyg från Hanoi till Bangkok som är vår destination 4, vår sista destionation på denna långa underbara resa vi kommer göra. Iallafall så kommer vi bo på ett hotell nära köpcentrum i Bangkok och jag och Emmy kommer shoppa vilt eftersom vi har sett till så vi träffas där så vi ska slippa shoppa med grabbarna, eller rättare sagt, de ska slippa shoppa med oss.
Den 7 december tar vi flyget hem till Stockholm igen och på kvällen tar vi ett flyg tillbaka till Skellefteå.

Så där ja. Jag gjorde kanske inte den lättaste beskrivningen men haha.. hoppas ni kunde hänga med lite iallafall :-)


/ Moa-Stina

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Vad roligt. :)

Hoppas ni får det jättebra på eran resa. Ska bli intressant att få se allt roligt och spännande ni får uppleva på eran resa. ^^

2010-09-24 @ 14:19:36
Postat av: Petra Ahlsten

Gillar om det du skrivit! Skojigt att se en del bra saker och inte endast det generella sakerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-12-02 @ 08:12:30
URL: http://jade.se/reseguide/phuket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0